ГЛАСАЊЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКТА

Општина Бачка Паланка пласирала се међу девет најактивнијих локалних заједница у Србији у прикупљању фискалних рачуна и потврда о безготовинском плаћању у оквиру наградне игре ,,Узми рачун и победи“. На основу утврћене ранг листе девет најуспешнијих градова, градских општина награђено је са 20.000,00 еура у динарској противредности.

Милан Крагуљац, помоћних председника општине Бачка Паланка истакао је да је општина Бачка Паланка освојила друго место у категорији великих општина у оквиру наградне игре ,,Узми рачун и победи“ и освојила овим путем 20.000 еура у динарској противредности, који ће се улагати у нашој општини. ,,Овим путем позвао бих све грађане општине Бачка Паланка да гласају за један од три предлога, која се налазе на сајту www.uzmiracun.rs и одаберу један од три понуђених пројеката. Пројекат, који буде имао највећи број гласова ће бити реализован у општини Бачка Паланка. Гласање траје до 21. маја и овим путем још једном бих позвао све грађане да гласају у што већем броју за један од три предлога, односно пројекта.“

Три предлога пројекта, који конкуришу за реализацију у Бачкој Паланци а за које грађани могу гласати су Санација кошаркашког терена, Постављање јавног осветљења и Адаптација дечијег игралишта.

Priložene datoteke