ПОСЕТА ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА ОМЛАДИНУ И СПОРТ

У уторак, 19. јануара 2021.  године, Oпштину Бачка Паланка посетио је Покрајински секретар за омладину и спорт Дане Баста са сарадницима. Том приликом покрајински секретар је заједно са председником Општине Бачка Паланка Браниславом Шушницом, обишао спортску халу у Гајдобри.

Покрајински секретар Дане Баста истакао је да је у претходном периоду Покрајинска Влада путем секретаријата за спорт и омладину  донирала Општини Бачка Паланка средства у износу од 17.404.860,74  динара за потребе климатизације спортске хале у Гајдобри, захваљујући чему су створени одлични услови за бављење спортом и током зимског периода. Такође је истакао да ће Покрајински секретаријат за спорт и омладину наставити са улагањем у спортску инфраструктуру у складу са потребама локалне самоуправе.

Председник Општине Бранислав Шушница захвалио се Покрајинском секретару за посету и обилазак Месне заједнице Гајдобра. ,, Увек сам истицао да смо претходне четири године пуно урадили што се тиче спортског садржаја у Општини Бачка Паланка, са отварањем хале у Месној заједници Гајдобра после 25 година, отварањем хале у Месним заједницама Пивнице и у Деспотову. Оно што могу да истакнем јесте изградња нове спортске дворане у Месној заједници Младеново, при Основној школи. Познати смо као спортска средина, општина која има пуно репрезентативаца и увек смо истицали да је школски спорт фаза из које треба да кренемо.“ – истакао је Бранислав Шушница.

Priložene datoteke