ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ У ОБИЛАСКУ ЗГРАДЕ МУЗЕЈА

Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница, заједно са директорком Културног центра Ољом Нађ, обишао је у четвртак, 18. јуна 2020. године, зграду Музеја у којој су у току завршни радови на реконструкцији и санацији.

Приликом посете председник је исказао своје задовољство досадшњим радом Културног центра, чији су резултати видљиви и који су допринели да се култура у нашој општини подигне на један виши ниво. Овом приликом он је истакао да данас коначно имамо шта да понудимо нашим суграђанима, а свакако и туристима који долазе у наш град заинтересованим да упознају историју Бачке Паланке.

„Ми као локална самоуправа у протекле три године уложили смо 73 милиона динара у обнову, реконструкцију и санацију згаде Музеја. Остала нам је завршна фаза како би се завршили сви радови, а то је партерно уређење овог објекта. Задовољство ми је што ће Музеј посећивати наши најмлађи суграђани и тако сазнати доста тога о нашој историји и свим важним сегментима наше културе и традиције. Врло посвећен и предан посао и ангажовање директорке Културног центра Оље Нађ, допринео је да најстарија зграда у нашој општини постане установа најдрагоценијег садржаја и културног богатства наше општине“, рекао је Шушница.

Priložene datoteke