ОДРЖАНА ТРИДЕСЕТОСМАСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

dav

На 38. седници Скупштине општине Бачка Паланка, одржаној 22.септембра 2023. године, којом је председавао председник Скупштине општине, Милан Чавић, одборници су разматрали и одлучивали о14 тачака дневног реда.

Одборници су дали сагласност на доношење Одлуке о изменама и допунама Статута општине Бачка  Паланка, Одлуке о изменама и допунама Пословника Скупштине општине Бачка Паланка, Одлуке о изменама и допунама Одлуке о регресирању трошкова смештаја и превоза ученика средњих школа и студената, Одлуке о покретању поступка реализације пројекта Јавно-приватног партнерства са елемeнтима концесије за поверавање обављања делатности јавног приградског превоза путника на територији општине Бачка Паланка и Одлуке о усвајању нацрта текста уговора о оснивању Јавног комуналног предузећа „Регионални центар за управљање отпадом“ Нови Сад.

Размотрен је Извештај о извршењу буџета Општине Бачка Паланка за период јануар-јун 2023. године.

Донето је Решење о давању сагласности на Другу измену Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ Бачка Паланка за 2023. годину, решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „Милета Протић“ Товаришево, решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Техничке  школе „9. мај“ Бачка Паланка и решење о разрешењу и именовању члана Управног одбора установе Центар за социјални рад Бачка Паланка.

 

Priložene datoteke