ОДРЖАНА 104. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 104. седници Општинског већа, одржаној дана 10. јуна 2022. године, којом је председавао председник Општинског већа Општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница чланови већа разматрали су 13 тачaка дневног реда.

Општинско веће је утврдило Предлог измене Кадровског плана Општинске управе Општине Бачка Паланка за 2022. годину, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Размотрен је Извештај о раду Правобранилаштва Општине Бачка Паланка за 2021. годину, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Сачињен је Извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту одлуке о другом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2022. годину.

Утврђен је Предлог одлуке о другом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2022. године, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Чланови већа су утврдили Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о правима и услугама у социјалној заштити Општине Бачка Паланка,који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Општинско веће је утврдило Предлог одлуке о изменама Одлуке о оснивању Народне библиотеке „Вељко Петровић“ у Бачкој Паланци, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Донето је Решење о формирању васпитних група са до 20% већим бројем деце за упис у радној 2022/2023. години у Предшколској установи „Младост“ Бачка Паланка.

Чланови већа су сачинили Извештај о спроведеној јавној расправи о Нацрту локалног плана управљања отпадом за Општину Бачка Паланка.

Утврђен је Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о приступању изради локалног плана управљања отпадом на територији  Општине Бачка Паланка, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Општинско веће је утврдило Предлог решења о давању сагласности на Анекс предшколског програма Предшколске установе „Младост“ Бачка Паланка за радну 2021/2022. годину, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Донето је Решење о утвђивању престанка рада службеника на положају заменика начелника Општинске управе Општине Бачка Паланка, Раде Рајбер, из Бачке Паланке.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priložene datoteke