САСТАНАК КРОВНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ МЛАДИХ СРБИЈЕ СА ОПШТИНОМ БАЧКА ПАЛАНКА

Данас, 13. јула 2021. године у 11:00 часова у малој сали Општине Бачка Паланка одржан је састанак, који је организовала Кровна организација младих Србије.

Кровна организација младих Србије и Регионална канцеларија за сарадњу младих у Бачкој Паланци, 13. јула организује трећи од пет догађаја за младе под називом ,,Упознај своје представнике. Ти (се) питаш!“ у Културном центру Бачка Паланка. Овај догађај Кровна организација Србије спроводи у партнерству са Локалном канцеларијом Регионалне канцеларије за сарадњу младих у Србији уз подршку Француске амбасаде у Србији и асистенцију Сталне конференције градова и општина, а догађаје подржава и Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Тема заједничког састанка у Општини Бачка Паланка  била је могућност даље сарадње две организације, представника локалне самоуправе, Канцеларије за младе и локалних средњих школа, а која има за циљ унапређење положаја и подстицање активног учешћа младих како у самој Бачкој Паланци, тако и на регионалном нивоу.

Испред Канцеларије за младе Бачка Паланка обратио се координатор Радован Русимовић, који је истакао да овакви састанци веома значе, јер свако предложи конкретну идеју коју онда они могу да спроведу у дело. ,,Трудимо се, радимо, сређујемо простор – клуб за младе где ће млади моћи да дођу са конкретним проблемом. “ Такође је позвао младе људе да се укључе у рад Канцеларије за младе.

Priložene datoteke