СРЕМСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ АГРО СИРМ 2021

У петак и суботу, 9.07.2021. и 10.07.2021. године пољопривредници из општине Бачка Паланка ће заједно са представницима локалне самоуправе Бачка Паланка посетити Сремски пољопривредни сајам Агро Сирм 2021, који ће се одржати на простору хиподрома и хотела Срем у Сремској Митровици. У петак 9. јула у 11:30 је свечано отварање сајма. Догађај ће отворити Бранислав Недимовић, потрпредседник Владе Републике Србије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде. Након отварања у 12:00 h је планирано давање изјава. Радно време сајма је од 9 – 17 часова.

Сајам је подржан од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Привредне коморе Србије – Сремског управног окуга и града Сремска Митровица а у организацији КПЗ Сремска Митровица и Топ Евентс Теам доо.

Агро Сирм је осмишљен као место окупљања привредних субјеката из области пољопривреде, финансијског сектора, аутомобилске индустрије, механизације, прехрамбене индустрије, сточне хране, туризма и других грана наслоњених на пољопривреду али и великог броја пољопривредника, власника регистованих пољопривредних газдинстава како из Сремског округа тако и из читаве Србије и региона а са циљем унапређења комуникације и пословања.

 

Priložene datoteke