Општини Бачка Паланка прослеђено је од МУП Републике Србије-Управе за ванредне ситуације у Новом Саду – Оперативни центар Нови Сад дана 10. јула 2024. године у 12:39 часова најновије метеоролошко упозорење Републичког хидрометеоролошког завода Србије на веома опасну појаву

 

Општини Бачка Паланка прослеђено је од МУП Републике Србије-Управе за ванредне ситуације у Новом Саду – Оперативни центар Нови Сад дана 10. јула 2024. године у 12:39 часова најновије метеоролошко упозорење Републичког хидрометеоролошког завода Србије на веома опасну појаву – максималну температуру ≥ 38°C за 11.07.2024. године и за 12.07.2024. године.

Општина Бачка Паланка, сходно Одлуци о проглашењу ванредне ситуације на територији општине Бачка Паланка, која је проглашена ради употребе посебних мера, додатних снага и средстава у отклањању насталих последица изазваних олујним временом праћеним јаком кишом и атмосферским пражњењем, моли своје суграђане да прате упозорења Републичког хидрометоролошког завода Србије и припреме се за најављене временске појаве, поштују безбедносне прописе и уколико се у току временских неприлика нађу на небезбедним локацијама у општини поштују упутства које је прописао Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова.

UPOZORENJE (11.07. i 12.07.2024. godine)

Priložene datoteke