ЈАВНИ ПОЗИВ за јавну расправу о Нацрту средњорочног плана Општине Бачка Паланка за период од 2023.-2025. године

 

На основу члана 27. Одлуке о јавној расправи („Службени лист Општине Бачке Паланка“, бр. 21/2019), Општинско веће Општине Бачка Паланка упућује

 

 

ЈАВНИ ПОЗИВ

за јавну расправу о Нацрту средњорочног плана Општине Бачка Паланка за период од 2023.-2025. године

 

  1. Општинско веће Општине Бачка Паланка спроводи јавну расправу о Нацрту средњорочног плана Општине Бачка Паланка за период од 2023.-2025. године (у даљем тексту: Нацрт плана).
  2. Јавна расправа о Нацрту плана  ће се одржати у периоду од 6. марта до 26. марта 2024. године.
  3. Учесници у јавној расправи су представици надлежних државних органа, органа аутономне покрајине, органа јединица локалне самоуправе, еминентни стручљаци у овој области, као и друге заинтересоване стране (физичка и правна лица).
  4. Лице задужено за давање информација у вези са Нацртом плана и активностима у вези са јавном расправом је Младен Лучић, руководилац Одељења за привреду
  5. Програм јавне расправе и Нацрт плана објављују се на интернет страници Општине Бачка Паланка backapalanka.rs.
  6. Предлози и сугестије се достављају Одељењу за привреду на е-mail: mladenlucic@backapalanka.org.rs и поштом на адресу: Одељење за привреду Општинске управе Општине Бачка Паланка, Краља Петра бр. 16, 21 400 Бачка Паланка.
  7. Нацрт плана биће представљен на јавној презентацији, која ће се одржати 15. марта 2024. године, у 10,00 часова у великој сали Општине Бачка Паланка, Краља Петра бр. 16 у Бачкој Паланци.
  8. По окончању јавне расправе Општинско веће општине Бачка Паланка ће анализирати све предлоге и сугестије достављене у јавној расправи и на основу тога сачинити извештај о спроведеној јавној расправи, те у року од 15 дана од дана окончања јавне расправе исти објавити на интернет презентацији Општине Бачка Паланка.

 

Нацрт средњорочног плана ОБП за период од 2023.-2025. године

ЗАКЉУЧАК