Општина Бачка Паланка донирала полицији опрему вредну 909,4 хиљада динара

Полицијска станица у Бачкој Паланци добила је од општине Бачка Паланка савремену опрему за унапређење безбедности у саобраћају. Општина је набавила најсавременији фотоапарат са пратећом опремом за увиђај саобраћајних незгода, затим скенер, као и уређај за откривање наркотика у људском организму.

Опрему вредну 909.400 динара уручио је председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница. Он је истакао да ће уређаји помоћи полицијским службеницима да још квалитетније обављају своје дужности и раде на побољшању безбедности грађана Бачке Паланке.

– Донација је наставак наше успешне сарадње и верујем да ће тако бити и у наредној години. Сви смо на заједничком задатку да наши грађани увек знају да могу да се ослоне на полицију, а да и ми, као представници свих наших житеља, имамо обавезу да полицији помогнемо увек кад смо у могућности – казао је Бранислав Шушница, председник Општине Бачка Паланка.

Марина Јовановић, начелница Полицијске управе Бачка Паланка и Небојша Буха, командир Полицијске станице Бачкој Паланци захвалили су се на вредној донацији и успешној сарадњи коју имају са општинском управом.

Поред председника Општине Бранислава Шушнице, уручењу донације присуствовала је и Рајка Појужина, начелница Општинске управе.

Бачка Паланка, 26. децембар 2023. године