ОДРЖАНА 162. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 162. седници Општинског већа, одржаној дана 26.октобра 2023. године, којом је председавао заменик председника општине Бачка Паланка, Мита Лачански, чланови већа  разматрали су 10 тачaка дневног реда.

Општинско веће je размотрило Извештај о извршењу буџета Општине Бачка Паланка за период јануар-септембар 2023. године, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље размaтарање и усвајање.

 

Донето је Решење о давању сагласности на Правилник о изменама и допунама Правилника о организацији и систематизацији послова у Центру за социјални рад Општине Бачка Паланка, Правилник о изменама и допунама Правилника о начину суфинансирања пројеката удружења грађана из области социо-хуманитарних делатности, Правилник о изменама и допунама Правилника о начину суфинансирања пројеката удружења грађана из области туризма, екологије и заштите животне средине, Правилник о изменама и допунама Правилника о начину суфинансирања пројеката  из области културе и Правилник о безбедности информационо-комуникационог система Општине Бачка Паланка.

 

Чланови већа су донели Решење о именовању Стручног тима за предузимање радњи на спровођењу пројекта јавно-приватног партнерства са елементима концесије за поверавање обављања комуналне делатности приградског превоза путника на територији Општине Бачка Паланка и Решење о коришћењу права на годишњи одмор Појужина Рајки службенику на положају начелника Општинске управе Општине Бачка Паланка за календарску 2023. годину у укупном трајању од 5 (пет) радних  дана.

 

 

 

 

 

Priložene datoteke