ПРОМОЦИЈА НОВИХ РАДНИХ МАШИНА

У петак 17.марта 2023. године у Радној јединици ЈКП, Транспорт и одржавање (Индустријска зона бб )Бачка Паланка, са почетком у 11,00 часова председнику општине Бачка Паланка, Браниславу Шушници су представљене радне машине обезбеђене из средстава Општинског буџета – 1. Канал џет – машина за одгушење канализационих мрежа, 2. Камион самоподизач – камион за одношење великих контејнера. Промоцији је присуствовао и директор ЈКП, Ђуро Шкрбић.

Нове радне машине за боље и ефикасније фунционисање ЈКП ,,Комуналпројект“ од данас су у употреби и служиће на коришћење како би се побољшао квалитет комуналних услуга у нашој општини.

Бранислав Шушница је истакао да је вредност машине Канал џет непуних 28 милиона динара а самоподизача 14 милиона динара – то је велика вредност која је уложена у возила у нашој општини како у Предшколској установи тако и у ЈКП ,,Комуналпројект“. Ова два возила ће подићи квалитет комуналних услуга а директору Шкрбићу је пожелео успех у даљем раду.

Директор ЈКП ,,Комуналпројект“, Ђуро Шкрбић је истакао да ће се са куповином ова два возила знатно побољшати ниво услуга како према грађанима тако и према привреди. Захвалио се председнику општине и Општинској управи што је препознала потребу за модернизацијом возног парка. Куповином ових возила није заокружена прича, јер се сваке године обнавља возни парк и модернизује. Завршена је набавка још једног возила а то је камион смећар – долазак ове машине се очекује у јуну.