ПРИМОПРЕДАЈА НОВОГ ДОСТАВНОГ КОМБИ ВОЗИЛА

У петак 17.марта 2023. године у центалној згради Предшколске установе ,,Младост“ одржана је примопредаја новог доставног комби возила. Примопредаји су присуствовати председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница и директор ПУ ,,Младост“ Горан Шатара.

Из буџета Општине Бачка Паланка издвојено је 4 милиона динара за набавку новог доставног возила које је данас предато на коришћење ПУ ,,Младост“. ,, Ово је само наставак константног улагања у Предшколску установу а отварањем вртића ,,Дуга“ на Синају и комплетно функционисање ове установе биће закружено а листе чекања у општини биће сведене на минимум.“ – истакао је председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница.

,,Ово је само један почетак опремања за оно што нас чека од 1. септембра – отварање новог вртића на Синају, најављеног вртића у Младенову и свих осталих вртића које смо отворили у претходних седам година. Почели смо са опремањем од основног возила, затим ћемо расписати задњу фазу партнерног уређења канализационе мреже вртића ,,Дуга“ и само опремање вртића како би дочекали спремни 1. септембар односно да би имали све услове деца која ће боравити у новом објекту. “ – рекао је Шушница.

Директор ПУ ,,Младост“ Горан Шатара истиче да је ово само један наставак добре сарадње са локалном самоуправом. Ново доставно возило, партнерно уређење као и изградња новог вртића ,,Дуга“ на Синају наставак је инсвестиција које Предшколска установа ,,Младост“ спроводи са локалном самоуправом. Захвалио се председнику општине Бачка Паланка што разуме потребе Предшколске установе ,,Младост“. У току је и преузимање три васпитне групе из Челарева. ,,Као директор поносан сам на све што се дешава задњих година око Предшколске установе.“ – истакао је Шатара.

 

Priložene datoteke