ИЗГРАДЊА НЕДОСТАЈУЋЕ ИНФРАСТРУКТРУЕ У ШИРЕМ ДЕЛУ ЦЕНТРА ГРАДА

У среду, 7. септембра у 10:00 часова председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница обишао је радове на изградњи недостајуће инфраструктуре у улици Мајевичкој (угао Мајевичке и Шафарикове улице) у Бачкој Паланци а након тога радове на изградњи колектора фекалне канализације за прикључење објекта ПУ ,,Младост“ и Црвеног крста у Бачкој Паланци (Багремара).

Дугогодишњи проблем који објекти у оквиру комплекса Багремара ПУ Младост и Црвеног крста Бачка Паланка имају са фекалном канализацијом напокон ће бити решен. Изградња недостајуће инфраструктуре у ширем делу центра града у Мајевичкој улици омогућиће прикључење ових објеката на градску канализациону мрежу. Значајан посао како за смештајне капацитете, тако и за кухињу у којој се спремају оброци за малишане у ПУ Младост.

Kако је најавио председник општине Бранислав Шушница, након канализације следи и изградња трафо станице у комплексу Багремара.

Радови у Мајевичкој улици односе се на путну инфраструктуру, фекалну и атмосферску канализацију. Укупна вредност ове две партије – Багремаре и Мајевичке улице износи 53 милиона динара, а средства су издвојена из општинског буџета.

Изградња и унапређење недостајуће инфраструктуре у потпуности ће побољшати услове живота и рада становника Мајевичке улице, а створиће и услове за отварање нових објеката у комплексу Багремара.

Priložene datoteke