ОБИЛАЗАК КОШАРКАШКИХ ТЕРЕНА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

У понедељак, 01. августа 2022. године председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница, председник Скупштине општине Бачка Паланка, Милан Чавић са сарадницима и Покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста су обишли завршетак текућег одржавања кошаркашких терена на спортском центру ,,Тиквара“ у Бачкој Паланци.

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста истакао је да су завршени радови на реконострукцији кошаркашких терена и да су задовољни радовима. Похвалио је Општину Бачка Паланка што прати конкурсе Покрајинског секретаријата за спорт и омладину а уједно и аплицира. Целокупни радови су у износу од 6.340.416,00 динара. ,, Наставићемо у наредном периоду истим ритмом да што више младих спортиста добије инфраструктуру онакву какву заслужује.“ – истакао је Дане Баста.

Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница се захвалио Покрајинској влади, Покрајинском секретаријату за спорт и омладину, покрајинском секретару Басти на издвојеним средствима за општину Бачка Паланка.

,,Ово је само почетак реконструкције и санације терена по Бачкој Паланци. Као локална самоуправа спремни ћемо дочекати следећи конкурс. Општина Бачка Паланка путем Покрајинске владе пуно улаже у спортске објекте а тако ћемо и наставити.“ – истакао је Бранислав Шушница.