ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Обавештавамо вас да ће Регионала развојна агенција Бачка, 17.06.2022. године у 12:00 часова, у великој сали Скупштине Града Новог Сада, Жарка Зрењанина 2, у Новом Сау, организовати Промоцију Јавног позива за доделу бесповратних средстава у оквиру Програма подршке малим предузећима за набавку опреме у 2022. години.

Министарство привреде у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и уз подршку пројекта ,,Србија и ЕУ – Опрема за привреду“ који финансира Европска унија, додељује бесповратна средства микро и малим предузећима, предузетницама и задругама.

Укупна бесповратна средства износе око 3,1 милијарду динара од чега је Министарсво привреде обезбедило износ од 1,9 милијарди динара, а Европска унија бесповратна средства и техничку подршку за спровођење пројекта у укупном износу од 11 милиона евра.

На промоцији поменутог Јавног позива у Новом Саду, поред представница Регионалне развојне агенције Бачка, присутнима ће се обратити и представник ЕУ делегације у Србији – гдин Мартин Клауцке и представница Министарства привреде – Анкица Момчиловић. Сви заинтересовани за присуство на поменутој Промоцији могу се пријавити путем е – маил – а: zorana.panic@rda-backa.rs

ОПРЕМА ЗА ПРИВРЕДУ