ОДРЖАНА 86. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 86. седници Општинског већа, одржаној дана 23. фебруара 2022. године, којом је председавао заменик председника Општине Бачка Паланка, Мита Лачански, чланови већа разматрали су 8 тачaка дневног реда.

Општинско веће је утврдило Предлог решења о давању сагласности на Прву измену Програма пословања Јавног предузећа „Стандард“ Бачка Паланка за 2022. годину и Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Статута Јавног предузећа „Стандард“ Бачка Паланка, који су упућени Скупштини Општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Чланови већа су утврдили Предлог решења о давању сагласности на План и Програм рада и Финансијски план Међуопштинске организације слепих и слабовидих Бачка Паланка за 2022. годину, који је упућен Скупштини Општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Општинско веће је утврдило Предлог решења о измени решења о образовању Општинског штаба за ванредне ситуације општине Бачка Паланка и именовању члана Општинског штаба за ванредне ситуације општине Бачка Паланка, који је упућен Скупштини Општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Чланови већа су сачинили Извештај о спроведеној Јавној расправи о Нацрту одлуке о првом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2022. годину и утврдили Предлог одлуке о првом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2022. годину, који су упућени Скупштини Општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Priložene datoteke