ОДРЖАНА 84. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 84. седници Општинског већа, одржаној дана 2. фебруара 2022. године, којом је председавао заменик председника Општине Бачка Паланка, Мита Лачански, чланови већа разматрали су 7 тачака дневног реда.

Општинско веће је размотрило Извештај о раду Комисије за доделу стипендија ученицима и студентима за школску 2021/2022 годину, који је упућен Скупштини Општине Бачка Паланка на даље разматрање и усвајање.

Чланови већа су донели Закључак о спровођењу поступка и утврђивању Програма јавне расправе о Нацрту плана развоја Општине Бачка Паланка за период 2022 – 2030. године.

Општинско веће је донело Програм коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Бачка Паланка за 2022. годину.

Размотрен је Извештај о раду Општинског штаба за ванредне ситуације општине Бачка Паланка за 2020/2021. годину, који је упућен Скупштини Општине Бачка Палака на даље разматрање и усвајање.

Чланови већа су донели Закључак о спровођењу поступка и утврђивању Програма јавне расправе о Нацрту одлуке о првом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2022. годину.

Priložene datoteke