ОДРЖАНА 71. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 71. седници Општинског већа, одржаној дана 10. новембра 2021. године, којом је председавао председник Општинског већа Бранислав Шушница, чланови већа разматрали су 7 тачака дневног реда.

На 71. седници Сачињен је Извештај о спроведеној јавној расправи о нацрту Одлуке о другом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2021. годину. У периоду предвиђеном за спровођење јавне расправе путем мејла или поште није упућен ни један предлог или сугестија на Нацрт одлуке.

Општинско веће је утврдило предлог Одлуке о другом ребалансу буџета Општине Бачка Паланка за 2021. годину, који је упућен Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и доношење.

Размотрена је Информација о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања јавних предузећа, друштава капитала и других облика организовања, на које се примењује Закон о јавним предузећима а чији је оснивач Скупштина општине Бачка Паланка за период од 01. јануара 2021. године до 31. марта 2021. године.

Чланови већа су утврдили Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о другој измени Програма пословања Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ Бачка Паланка за 2021. годину и Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта Општине Бачка Паланка за 2021. годину, који су упућени Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање и доношење.

Priložene datoteke