ОТВОРЕНА ПРОДАВНИЦА ЛИДЛ КОМПАНИЈЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ

Данас 4. новембра 2021. године је отворена продавница Лидл у Бачкој Паланци. Лидл је своје продавнице у Србији отворио крајем 2018 – те године. Сада броји 54 продавнице у 33 града широм Србије. Лидл представља једног од водећих прехрамбених трговинских ланаца у Немачкој и Европи.

Тим Лидл колега у Бачкој Паланци чине 30 новозапослених, који ће сваког дана бити на услузи од 8:00 – 22:00 часова. Лидл је препознат у свету са најбољим односом цене и квалитета. То што чини куповину пријатнијом је и сам прилаз продавници, паркинг места којих има више од 100.

Такође и избор од 1800 артикала у сталном асортиману од чега више од 600 чине производи од домаћих добављача. Акцијске понуде почињу четвртком а освежавају се понедељком. – истакла је Мартина Петровић, руководилац корпоративних комуникација Лидл Србија.

Бранислав Шушница, председник општине Бачка Паланка у свом излагању истакао је да му је част и задовољство да је испред Општине Бачка Паланка заједно са својим сарадницима присуствовао отварању Лидл продавнице компаније Лидл Србија у Бачкој Паланци.

Истакао је да је Општина Бачка Паланка учествовала као суфинансијер одређених радова приликом градње самог објекта пре свега преко Јавног комуналног предузећа ,,Комуналпројект“ где су у висини од 50 процента учествовали у радовима што се тиче атмосферске канализације.

Такође се захвалио Општинској управи на сарадњи са компанијом Лидл Србија, пре свега издавању локацијиских услова, издавању грађевинске дозволе и све до закључења уговора што говори да Општинска управа није само сервис својих грађана већ и привреде што се показало на примеру данас.

,,Оно што је најважније за нашу општину је 30 новозапослених лица наших суграђана из општине Бачка Паланка. За крај бих честитао компанији Лидл Србија на отварању и пожелео добродошлицу у нашу општину, наш град, нашу Бачку Паланку. “