OДРЖАНА ШЕСТНАЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 16. седници Скупштине општине Бачка Паланка, одржаној 13. октобра 2021. године, којом је председавао председник Скупштине општине, Милан Чавић, одборници су разматрали и одлучивали о 4 тачке дневног реда.

Одборници су дали сагласност на доношење Одлуке о избору најповољније понуде у поступку доделе јавног уговора Јавно-приватног партнерства за поверавање обављања комуналне делатности производње и дистрибуције топлотне енергије, уз обавезну реконструкцију система даљинског грејања у општини Бачка Паланка.

Према речима ивестиоца одабрана је најповољнија понуда а то је група понуђача PLC Interenergo д.о.о. Београд, Интеренерго, енергетски инжињеринг д.о.о. Љубљана, Еко Топлота Енергетика д.о.о Љубљана и Negawatt д.о.о. Београд.

Утврђен је Предлог Јавног уговора о јавно-приватном партнерству за поверавање обављања комуналне делатности производње и дистрибуције енергије, уз обавезну реконструкцију система даљинског грејања у Општини Бачка Паланка.

Одборници су дали сагласност и на доношење Одлуке о поверавању посла обављања комуналне делатности снабдевања топлотном енергијом, које ће обављати Јавно предузеће ,,Стандард“ Бачка Паланка.