СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

У среду, 14. јула 2021. године су Мита Лачански, заменик председника општине Бачка Паланка и Вера Жарковић, руководилац Одељења за друштвене делатности  Општине Бачка Паланка били у обиласку школа. Обишли су четири  школе: Основну школу ,,Алекса Шантић” у Гајдобри, Основну школу ,,Браћа Новаков” у Силбашу, Основну

школу ,,15. октобар” у Пивницама и Основну школу ,,Здравко Челар” у Челареву. Повод обиласка је био уручење награда најбољим ђацима општине.

У четвртак, 15. јула 2021. године Бранислав Шушница, председник општине  Бачка Паланка и Вера Жарковић, руководилац Одељења за друштвене делатности Општине Бачка Паланка обишли су Основну школу ,,Жарко Зрењанин” у Обровцу, Основну школу ,,Милета Протић” у Товаришеву и Основну школу ,,Бранко Ћопић” у Младенову.

У петак, 16.јула Мита Лачански, заменик председника општине Бачка Паланка и Вера Жарковић, руководилац Одељења за друштвене делатности  Општине Бачка Паланка

су уручили награде најбољим ђацима у Tехничкој школи ,,9. мај”, Средњој стручној школи,, Др Радивој Увалић”, Гимназији ,,20. oктобар” и ШОМО ,,Стеван Христић” у Бачкој Паланци.

У понедељак 20.јула 2021. године Милан Чавић, председник Скупштине општине Бачка Паланка и Вера Жарковић, руководилац Одељења за друштвене делатности Општине Бачка Паланка су обишли Основну школу ,,Десанка Максимовић”, Основну школу ,,Вук Караџић” и Основну школу ,,Свети Сава”

Овим обиласком уприличена је свечана додела диплома ђацима генерације, похвалница за освојену диплому „Вук Караџић“, похвалница за постигнути успех на

републичким и међународним такмичењима, као и захвалнице менторима за постигнут успех у припремању ученика на републичким и међународним такмичењима у школској 2020/2021. години.

Ђаци генерације су били награђени златницима, а носиоци Вукове дипломе, такмичари и њихови ментори су добили пригодне књиге. У овој школској години у општини Бачка Паланка има 14 ђака генерације и 104 носиоца Вукове дипломе.