ОДРЖАНА 50. СЕДНИЦA ОПШТИНСКОГ ВЕЋА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

На 50. седници Општинског већа, одржаној дана 30. јуна 2021. године, којом је председавао заменик председника општине Бачка Паланка Мита Лачански, чланови већа разматрали су 6 тачака дневног реда.

Општинско веће је донело Закључак о спровођењу поступка и утврђивању Програма јавне расправе о нацрту Локалног плана управљања отпадом за Општину Бачка Паланка. Јавна расправа Нацрта Плана ће се одржати у периоду од 08. јула 2021. године до 31. јула 2021. године. Нацрт Плана биће представљен на јавној презентацији, која ће се одржати 15. јула 2021. године у 10.00 часова у великој сали Општине Бачка Паланка.

Чланови већа су донели Решење о давању сагласности на Одлуку савета Месне заједнице „Челарево“ у Челареву о пријему у радни однос и финансирању једног запосленог из средстава буџета Општине Бачка Паланка и Решење о именовању Комисије за грађевинско земљиште.

Општинско веће је утврдило предлог Решења о давању сагласности на измену Плана инвестиција и измену Програма комуналних радова ЈКП ,, Комуналпројект” Бачка Паланка за 2021. годину, који се упућује Скупштини општине Бачка Паланка на даље разматрање.