ПРИЈЕМ АТЛЕТИЧАРА ВУКАШИНА ЂУРИЋА У КАБИНЕТУ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

У уторак 30. марта 2021. године у 10,00 часова, у кабинету председника општине Бачка Паланка уприличен је пријем дечака из Младенова – Вукашина Ђурића, који је почетком марта месеца био први у атлетици, у трци на 60 метара са препонама на државном првенству у Београду.

Вукашин је у свом обраћању навео да тренира атлетику три године и да је државни првак две године заредом. Тренира сваки дан и путује у Нови Сад. Посета председнику општине Бачка Паланка му пуно значи, као и подршка и помоћ од Општине. Планови за даље су да настави са атлетиком и да буде успешан.

Бранислав Шушница је истакао да је данас леп повод пријема успешног атлетичара код председника. Вукашинова сестра је такође успешна атлетичарка из Младенова а такође је истим поводом пре неколико година била код председника. Општина Бачка Паланка има одличну сарадњу са Дунавпревозом доо. , и овим поводом се председник захвалио господину Миленку Дамјанићу, што је изашао у сусрет и обезбедио превоз Вукашину.

,,Добили смо новог државног првака у атлетици, што је помало необично за нашу средину. Увек причамо о фудбалу, рукомету, кајаку, карате – у. Данас смо седоговорили да Општина Бачка Паланка још срдачније и још више помогне Вукашину. Он је један скроман дечак, такође најбољи ђак у својој генерацији тако да представља одличан пример каква деца треба да нам буду. Надамо се великим успесима и да нам Вукашин доносе још пуно медаља.“ – истакао је Бранислав Шушница.