ОБИЛАЗАК РАДОВА НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ КОЛОВОЗА И АТМОСФЕРСКЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ

Данас, 16. новембра 2020. године председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница и Мирослав Сићевић, директор ЈП ,,Стандард“ обишли су радове на реконструкцији коловоза и атмосферске канализације у улици Његошевој у Бачкој Паланци.

Извођач радова је ДОО ,,Пут-инвест“ Нови Сад а укупна уговорена вредност радова износи 34.319.658,41 динара са урачунатим ПДВ–ом. Рок за извођење радова је 120 календарских дана. Бранислав Шушница је такође истакао да на основу уговора о јавној набавци радова, изводе радови и на реконструкцији коловоза и атмосферске канализације у улици Гаврила Принципа у Бачкој Паланци. Извођач радова је такође ДОО ,,Пут – инвест“ Нови Сад а укупна уговорена вредност радова износи 24.223.435,38 динара са урачунатим ПДВ–ом. Рок за извођење радова је 120 календарних дана од дана увођења одабраног понуђача у посао.

,,Сваке године реконструишемо барем једну, или две улице, онолико колико средства из буџета дозвољавају. Врши се проширење Његошеве улице, где ћемо добити и двосмерну улицу, што ће свакако олакшати живот грађанима овог дела Бачке Паланке. У 2021. години видећемо који су приоритети да опет урадимо једну, до две улице.“ – истакао је Бранислав Шушница

Priložene datoteke