ОБИЛАЗАК СПОРТСКЕ ХАЛЕ У ГАЈДОБРИ И ФИСКУЛТУРНЕ САЛЕ У МЛАДЕНОВУ

Председник општине Бачка Паланка, Бранислав Шушница је данас, 4.новембра 2020. године са својим сарадницима обишао спортску халу у Гајдобри и фискултурну салу у Младенову.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину у складу са резултатима конкурса за финансирање посебних програма – пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини је доделио Општини Бачка Паланка средства у износу од 17.404.860,74 динара, за реализацију пројекта ,, Уградња унутрашњих инсталација у постојећи објекат са санацијом дела равног крова спортске хале у Гајдобри.“

Председник општине, Бранислав Шушница се у свом обраћању захвалио Покрајинској Влади за добијена средства како би се завршила још једна спортска хала у општини Бачка Паланка. ,,Радује ме што ће се у овој спортској хали окупљати деца а самим тим то значи останак младих на селу.“ – истакао је Бранислав Шушница.

Након тога је уследио је обилазак почетних радова на изградњи фискултурне сале ОШ ,,Бранко Ћопић“ у  Младенову, чију изградњу  финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Почетак радова је 2. октобра 2020. а завршетак је планиран за 29. јун 2021. године. Износ инвестиције је 60.719.350,75 без пдв – а.

,,У наредне четири године планирамо да завршимо све што смо обећали. Такође ћемо се и даље обраћати и даље вишим нивоима власти, како би и Основна школа ,,Свети Сава“ добила своју спортску дворану и тиме би била заокружена прича. “ – истакао је Бранислав Шушница.