ЗАВРШЕТАК ОБЕЛЕЖАВАЊА ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ

Завршетак ,,Дечије недеље“, који се ове године прослављао под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“ обележен је обиласком председника општине Бачка Паланка, Бранислава Шушнице Основним школама ,,Милета Протић“ у Товаришеву и,,Жарко Зрењанин“ у Обровцу.

Координатор за ромску популацију у општини Бачка Паланка, Драгана Нинковић, побринула се да деца ромске популације у општини Бачка Паланка, која похађају вртиће, предшколске установе, основне и средње школе добију пригодне поклоне у оквиру ,,Дечије недеље“.

Обележавање „Дечије недеље“ ове године  организовано је на другачији начин него иначе, водећи рачуна о здрављу и  безбедности деце на првом месту. За ову сврху, Општина Бачка Паланка определила је средства за поделу пригодних поклона по школама, вртићима и предшколским установама.

Поклони  у виду књига и за сваки вртић едукативних играчака, током недеље, Вера Жарковић, руководилац Одељења за друштвене делатности, поделила је директорима школа. Обишла је Основне школе ,,Вук Караџић“, ,,Херој Пинки“, ,,Свети Сава“,  и ,,Десанка Максимовић“ у Бачкој Паланци. Такође је обишла Основну школу ,,Бранко Ћопић“ у Младенову и Предшколску установу ,,Младост“ у Бачкој Паланци.

Priložene datoteke