ПОСЕТА КАЈАК КАНУ КЛУБА ,,ТАРКЕТ“ ОПШТИНИ БАЧКА ПАЛАНКА

Данас, 7. октобра 2020. године Општину Бачка Паланка, посетили су представници Кајак кану клуба ,,Таркет“ из Бачке Паланке. Састанак се одржао у кабинету председника општине а разлог посете је било представљање сјајних резултата, које су бачкопаланачки кајакаши освојили на овогодишњем државном првенству у Бачкој Паланци. Кајакаши бачкопаланачког клуба били су екипни победници и  у кадетској и у сениорској конкуренцији. Осим о наградама, речи је било и о изградњи регатне стазе.

На језеру Тиквара од 3. до 6. септембра, одржано је државно првенство у кајаку и кануу на мирним водама. На такмичењу су биле заступљене све старосне групе од пионира до сениора. Кајак кану клуб ,,Таркет“  је  успео између осталих и  уз помоћ локалне самоуправе да организује првенство државе у све четири категорије.

Кајак кану клуб ,,Таркет“ као заштитни знак Бачке Паланке је апсолутни шампион Првенства Србије, али и Првенства Војводине. Имају изузетне услове, које обезбеђује језеро Тиквара на којем се одржавају тренинзи. Учествују на такмичењима, регатама и имају око 100 активних чланова.