ЗА УРЕЂЕНИЈУ ОПШТИНУ БАЧКА ПАЛАНКА 2020

У среду, 22. јула 2020. године, у великој сали СО Бачка Паланка одржала се свечана додела диплома, захвалница и награда учесницима конкурса ,,За уређенију општину Бачка Паланка 2020″, за најлепши балкон, двориште и школско двориште.

Војислав Зубац, испред Одељења за Друштвене делатности Општинске управе Општине Бачка Паланка напоменуо је да је ово 6. по реду конкурс и да се расписује поводом 5. јуна Светског дана заштите животне средине. На наградни конкурс „За уређенију општину Бачка Паланка 2020“ пријавило се 26 учесника Фонду за заштиту животне средине општине Бачка Паланка

Награде су додељене по два основа, по избору Комисије и на основу гласањa публике, које је спровео интернет портал БАП ВЕСТИ.

Комисија у саставу Војислав Васиљевић, Дарко Божовић и Милица Петровић je прогласила побeднике у све три категорије.

У категорији најлепши балкон треће место освојила је Милица Борић, другу награду је добила Вера Дивљан а најлепши балкон у општини, по оцени Комисије има Јована Дивљан – Панин . По гласовима публике прво место је освојила Јована Дивљан – Панин. Трећа награда у категорији најлепше двориште отишла је у руке, Мирославу Бајац, друго место је заузела Милица Николин а на основу одлуке стручне Комисије најлепше двориште ове године има Душанка Бучко. По гласовима интернет портала прво место је освојила Биљана Грбић. Када су у питању награде за најлепше школско двориште, треће место је припало, Техничкој школи ,,9.мај”, друго место је освојила ОШ ,,Десанка Максимовић” а награду за најлепше школско двориште добила је ОШ ,,15 октобар” из Пивница. По гласовима портала прво место освојила је такође ОШ ,,15 октобар” из Пивница.

Ове године за награђене учеснике награде су биле уметничке слике, ваучери у пољопривредној апотеци као и плакете и захвалнице.

Овом приликом честитамо награђенима и позивамо све наше суграђане, који уживају у сређеном простору и улажу свој труд и залагање уређујући своје балконе и дворишта, да се наредне године пријаве и освоје неке од вредних награда.