СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

У четвртак, 2. јула 2020. године, руководилац Одељења за друштвене делатности Општине Бачка Паланка, Вера Жарковић, кренула је с обиласком школа у општини Бачка Паланка, ради уручења награда најбољим ђацима општине.

Овим обиласком уприличиће се свечана додела диплома ђацима генерације, похвалнице за освојену диплому „Вук Караџић“, похвалнице за постигнути успех на републичким и међународним такмичењима, као и захвалнице менторима за постигнут успех у припремању ученика на републичким и међународним такмичењима у школској 2019/2020. години. У овој школској години у општини Бачка Паланка има 12 ђака генерације и 95 носиоца Вукове дипломе. Ђаци генерације ће такође бити награђени златницима, а носиоци Вукове дипломе, такмичари и њихови ментори добиће пригодне књиге.

Данас је обишла три школе, Основну школу ,,Браћа Новаков“ у Силбашу, Основну школу ,,Алекса Шантић“ у Гајдобри и Основну школу ,,Здравко Челар“ у Челареву. Планиран распоред наредног уручења награда, биће уприличен према договору са директорима школа.