ГРАЂЕВИНСКИ МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОРОДИЦЕ ИЗ ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

Покрајински Фонд за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељеним лицима је и ове године обезбедио бесповратну помоћ у виду грађевинског материјала за четири избегличке и расељеничке породице на територији општине Бачка Паланка.

Директор Фонда Душко Ћутило и покрајински посланик, Александар Ђедовац обишли су, 18. јуна 2020. године, породицу Лукић из Пивница, породицу Кецман из Челарева, породицу Попадић из Обровца и Момчиловић из Карађорђева.

Помоћ је додељена за завршетак започете градње и адаптације неусловних стамбених објеката, у циљу побољшања услова становања породичног домаћинства корисника и то за изградњу/реконструкцију носеће конструкције (зидови, кровна конструкција), хидроизолација преградних зидова, изградњу/доградњу санитарног чвора, уградњу/замену зидних и подног облога, столарије, фасаде, малтерисање и увођење/замену електро и водоводних инсталација и друге радове неопходне за завршетак градње  или адаптацију, а којом би се непокретност довела у стање у којем обезбеђује основне животне услове за употребу и становање.

Priložene datoteke