МИНИСТАР ВАЊА УДОВИЧИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ БАЧКА ПАЛАНКА

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетио је у среду, 11. марта 2020. године, Општину Бачка Паланка где су га дочекали представници локалне самоуправе и чланови спортских клубова и организација.

Након пријема министра уследио је састанак на коме се разговарало о раду клубова, текућим проблемима и свим достигнућима у области спорта у Бачкој Паланци, који су постигнути у протекле четири године.

Овом приликом министар Удовичић истакао је активности Савеза за школски спорт, а пре свега програме за бесплатно бављење спортом који укључују велики број младих да се баве неким видом рекреације. Савез непрекидно ради на повећању броја деце која се баве спортским активностима, мотивише их и подстиче да развијају здраве стилове живота.

Министар је нагласио и да се акција донирања спортске опреме за школе и даље наставља и овога пута обрадовао ученике ОШ „Браћа Новаков“ из Силбаша новом спортском опремом и реквизитима.

У обраћању медијима министар Удовичић и председник оштине Шушница истакли су да је након две године сређивања имовинско правних односа створени услови да се крене корак даље у реализацији капиталног пројекта Регатног центра у Бачкој Паланци. Изградњом регатне стазе радиће се на томе да општина Бачка Паланка постане Регионални центар спорта.

Priložene datoteke