НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ПРИВРЕДНИКА

Јуче, 26. децембра 2018. године, председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница, са својим сарадницима, приредио је свечани пријем за привреднике Општине Бачка Паланка.

Председник Шушница поздравио је све присутне и истакао да је привреда управо оно што покреће економију у општини Бачка Паланка.

„ Дружење привредника са представницима локалне самоуправе прилика је да у директној комуникацији, на обострано задовољство, представе своје потенцијале и размену мишљења. Разговараћемо и решавати текуће проблеме током наредне године, али и у годинама које су пред нама“, истакао је Шушница.

Неформалном новогодишњем сатанку, одржаном у Вили Гранде, одазвао се велики број привредника: ( „Div Treades“, „Nopal Lux“, Poliklinika i Laboratorija „Medic“, „Branko Lux“, „Agrogrnja“, „Sebastijan Limarija“, „Plattner“, „Majevica Holding“, „JP „Standard“, „Tarkett“, „Aling Conel“, „Fructus“, „Nectar“, „Real knitting“, „Ćosić“, „Čegar-Elektro“, „Lider Transport“, „Udruženje preduzetnika“ „Bole Sektor“, „Dunavprevoz“, „Radun Inženjering“).

Priložene datoteke