Трибина „Украдена безбедност“ у Парагама

Оснивач фондације „Тијана Јурић“ Игор Јурић гостовао је јуче, 23. новембра, у Парагама и том приликом за житеље нашег места организована је трибина „Украдена безбедност“.

Tрибина за циљ има подизање свести одраслих особа о механизмима помоћу којих педофили и трговци људима долазе путем интернета и лажних пословних понуда до наше деце, а бави се и темом вршњачког насиља. Низом примера који су, на жалост, истините приче, Игор Јурић је приближио публици ову тему и едуковао присутне како да сачувају безбедност деце.
Параге су мало место и тим пре је било задовољство видети одзив наших суграђана међу којима су били учитељи, родитељи, баке и деке који су препознали важност ове теме.

КПД „Параге“ у свом раду наставиће да пружа подршку свим активностима које за циљ имају безбедан живот деце. Захвални смо Општини Бачка Паланка на потписаном споразуму о сарадњи са Фондацијом којим је обезбеђена едукација деце у свим школама у нашој општини, а Игору Јурићу посебно смо захвални на личном пожртвовању и енергији коју улаже како би сваки живот био сачуван.