ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ОБИШАО РАДОВЕ НА ИЗГРАДЊИ ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У МЛАДЕНОВУ

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић, уз присуство председника општине Бачка Паланка Бранислава Шушнице, обишао је у четвртак, 22. новембра 2018. године, радове на изградњи фекалне канализације у насељу Мледеново, у општини Бачка Паланка.
Средства Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство у суфинансирању овог пројекта износе 50% од укупне вредности, а укупна вредност је преко шест милиона динара. Остала средства обезбеђена су из буџета локалне самоуправе. Ова фаза радова обухвата наставак изградње канализације у дужини од 1.275 метара, чиме ће бити завршено 65% укупне канализационе мреже.
Секретар Радојевић је истакао да је реч о радовима који су од изузетног значаја за све грађане овог насеља у општини Бачка Паланка, који су били суочени са недостатком адекватне канализације. Он је подсетио да је ово један од три пројекта у области водоснабдевања и изградње канализационе мреже, који суфинансира Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство у нашој општини, чијом реализацијом су превазиђени проблеми водоснабдевања и постигнута стабилност у овој области.