ШЕЗДЕСЕТ МИНУТА ЗА БЕЗБЕДАН ЖИВОТ

Ученици Средње стручне школе «Др Радивој Увалић» у Бачкој Паланци данас су били учесници радионице «Украдена безбедност» коју је за њих одржао Игор Јурић, оснивач Фондације «Тијана Јурић». Шездесет минута радионице који могу сачувати њихове животе.

У сарадњи са Општином Бачка Паланка господин Јурић је и у овој школи едуковао децу о безбедности на интернету, вршњачком насиљу и трговини људима. Поред тога апеловао је на децу која сматрају да им је безбедност на било који начин угрожена да то обавезно и кажу својим родитељима, професорима или да се обрате Фондацији.

Обзиром да данашњој радионици нису присуствовали сви ученици школе господин Јурић је прихватио позив професора да у скорије време одржи још једну радионицу у овој школи како би сви ученици имали прилику да у њој учествују.

До краја текуће године договорено је одржавање радионица и у ОШ «Десанка Максимовић» у Бачкој Паланци, ОШ «Свети Сава» у Бачкој Паланци, Гимназији «20. октобар» и Техничкој школи «9. мај», а у петак, 23. новембра са почетком у 19 часова, у Дому културе у Парагама Игор Јурић одржаће трибину за родитеље и заинтересоване грађане.

Priložene datoteke