КАЈАКАШИ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Данас, 25. септембра 2018. године, председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница уприличио је пријем за наше кајакаше Стефана Векића, Страхињу Стефановића, Марка Драгосављевића и Миленка Зорића. Пријему су присуствовали и Члан управног одбора Кајакашког савеза Србије Чедо Карановић, председник Кајак кану клуба „Таркет“ из Бачке Паланке Мирослав Родић, секретар ККК „Таркет“ Владимир Перак и директор УСР „Тиквара“ Дарко Божовић.

На Светском првенству у Португалу Векић је освојио сребро као и Стефановић на Светском првенству у Бугарској. Драгосављевић се овенчао сребром на 18. Медитеранским играма у Шпанији и бронзом у Београду на Европском првенству, а Зорић се са Светског првенства у Шпанији вратио са бронзом на грудима.

Председник Шушница је похвалио све успехе наших кајакаша и нагласио: „Ви сте наши амбасадори, ваши резултати су допринели да се у Бачкој Паланци ради пројекат регатне стазе. Према последњим вестима, са изградњом регатне стазе, која ће трајати три године, почеће се у марту 2020. године“.

Мирослав Родић се присутнима обратио речима: „За педесет година, колико постоји кајакашки клуб, никада нисмо имали бољу сарадњу са локалном самоуправом а поготово са председником општине. Сваки пут нам се јави на телефонски позив, настоји да помогне у решавању проблема и увек уприличи пријем након сваког успеха наших кајакаша“.