УРУЧЕНО 68 УГОВОРА ЗА ОПРЕМАЊЕ ХЛАДЊАЧА

18Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница и председник СО Бачка Паланка Мита Лачански присуствовали су јуче, 17. септембра, уручењу уговора корисницима који су остварили право на бесповратна средства за опремање хладњача.

Уговоре је корисницима уручио покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вук Радојевић на платоу испред хладњаче бачкопаланачког МЗМС Траде, прошлогодишњег корисника бесповратних средстава који је успешно реализовао инвестицију, нагласивши при том да је ове године највећи број уговора потписан са корисницима из општина Инђија и Бачка Паланка.

Корисници су средства добили путем конкурса Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство за суфинансирање инвестиција намењених опремању регистрованих пољопривредних произвођача на територији АП Војводине у 2018. години. Укупна вредност инвестиције износи близу 224 милиона динара, од којих је учешће Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство 100 милиона динара.