Obaveštenje o aktuelnim konkursima Razvojnog fonda

Opširnije...

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Bačka Palanka obaveštava zainteresovanu javnost da je objavljen Poziv za učešće u programu podrške preduzećima koja imaju pozitivan uticaj na mlade.

Opširnije...

Javni poziv za dodelu sredstava za finansiranje POSEBNIH programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u opštini Bačka Palanka

Opširnije...

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Bačka Palanka i Regionalna razvojna agencija Bačka iz Novog Sada obaveštavaju zainteresovanu javnost da će se u periodu od 07. do 10. septembra, u gradu Aradu (Rumunija), održati „Agromalim“, najveći poljoprivredni sajam u zapadnoj Rumuniji

Opširnije...

Kancelarija za lokalno-ekonomski razvoj opštine Bačka Palanka obaveštava sve zainteresovane privredne subjekte koji posluju na teritoriji opštine Bačka Palanka da će se dana 14.septembra 2017.godine u Celju (Slovenija) održati Međunarodni sajam trgovine.

Opširnije...

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više