Predsednik opštine, Branislav Šušnica, potpisao je u sredu, 16. novembra 2016. godine, u maloj sali Skupštine opštine, ugovor sa izbeglim licima, korisnicima paketa pomoći u građevinskom materijalu za adaptaciju kuća.KOMESARIJAT DODELIO POMOĆ IZBEGLIM LICIMA

Potpisano je šest paketa pomoći, a vrdenost svakog pojedinačnog ugovora je do 550.000 dinara. Ova bespovratna sredstva su obezbeđena iz budžeta Republike Srbije, a dodeljuje ih Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije. 

ПРЕЗЕНТАЦИЈА  ПОКРАЈИНСКИХ  ФОНДОВА

U proteklih šest godina, iz republičkog budžeta, donirano je preko 27 miliona dinara izbeglim licima za obnovu i kupovinu kuća. Komesarijat za izbeglice Opštine Bačka Palanka, na čelu sa Zdravkom Mernjik, nastavlja da pomaže izbeglim licima da dođu do trajnih i održivih stambenih rešenja.

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više