ŠOBAVEŠTENjE o promeni režima saobraćaja

U subotu, 4.avgusta 2018. godine, u vremenu od 07 časova do završetka manifestacije povodom Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe tokom oružane akcije "Oluja", obustavlja se saobraćaj u ul. Šetalište Milana Janića do čarde na Dunavu.

Od 12,00 časova zatvaraju se ulice Jug Bogdana i deo Dunavske obale od Jug Bogdana do ulice Žarka Zrenjanina, deo ul. 20.oktobar od ul. Jug Bogdana do ul. Veselina Masleše i postavljaju se barijere u zoni raskrsnice ul. Proleterska i ul. Dunavska obala, kako bi se onemogućio prilaz vozilima na bent i na spustu prema kupalištu na “Bageru".

Vozači će koristiti alternativne pravce za saobraćaj.

Razlog za ovu meru je obeležavanje progona Srba u akciji „Oluja" i očekuje se veliki broj posetilaca koji će dolaziti na ovu manifestaciju autobusima, tako da će i veliki broj kolskih ulaza biti zatvoren parkiranim autobusima koje je nemoguće pomerati do završetka manifestacije.

Molimo građane koji stanuju u napred navedenim ulicama da imaju razumevanja - da svoja vozila, ranije ili najkasnije do 12 časova u subotu, sklone kako bi se zatvaranje ulica moglo izvršiti u celosti i blagovremeno.

Takođe, obaveštavamo da navedenog dana, u tim ulicama, neće biti omogućeno snabdevanje prodavnica i drugih objekata kao ni vožnja do i od mesta stanovanja.

Molimo sve građane da imaju razumevanja za ovakvu odluku i pozivamo ih da kao pešaci doću na Manifestaciju .

Opština Bačka Palanka

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više