Razvojna agencija Srbije (RAS) poziva zainteresovane privrednike da se prijave za učešće na Međunarodnim poslovnim susretima "Meet4Business MEGRA 2018" koji će se održati 4. aprila, 2018. godine na Pomurskom sajmu u Gornjoj Radgoni u Sloveniji.

Poslovni susreti se organizuju u okviru Međunarodnog sajma za gradjevinu, energetiku, opšte usluge i trgovinu “MEGRA 2018” i Međunarodnog sajma održivih tehnologija i zelenog života “GREEN”, koji će trajati od 4. do 7. aprila, 2018. godine.

Cilj susreta je pokretanje poslovne i tehnološke saradnje i povezivanje privrednika u regionu. Organizator B2B događaja je Razvojna agencija Maribora, partneri su Razvojna agencija Srbije i druge relevantne institucije i organizacije iz Austrije, Hrvatske, Mađarske. Poslovni susreti se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva (EEN). 

Učesnici poslovnih susreta mogu biti mala i srednja preduzeća, preduzetnici, univerziteti, klasteri iz sektora:

  • građevina
  • energetika,
  • opšte usluge
  • zelene tehnologije

 Na linku u nastavku nalaze se uputstva za registraciju i izbor poslovnog partnera za B2B sastanak  http://meet4businessmegra2018.talkb2b.net

Registracija je otvorena do 26. marta. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prvi sajam gradjevine  i građevinskih materijala u Gornjoj Radgoni organizovan je 1981. godine, a 1995. godine nastavlja se tradicija na sajmu MEGRA. Sajam građevinskih, energetskih, opstih usluga i trgovine postao je centralni dogadjaj i jedan od najvažnijih sajmova ove vrste u regionu. Zajedno sa Medjunarodnim sajmom održivih tehnologija GREEN u 2016. godini na površini od 10.000 m2 predstavilo se 220 izlagača iz 7 zemalja, a zabeleženo je oko 10.000 posetilaca.

Agenda MEGRA 2018

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više