Coca-Cola sistem organizuje javni konkurs za profesionalne trenere, instruktore i profesore sporta 

Da li si ti novi Coca-Cola ambasador Pokreta za radost u svom gradu?

 

Coca-Cola sistem u Srbiji ove godine organizuje drugi po redu Nacionalni program besplatne rekreacije u zemlji u koji će biti uključene sve opštine u kojima su izgrađene Coca-Cola aktivne zone, teretane na otvorenom. Kao i prethodne godine, u njima će biti organizovani besplatni stručno vođeni treninzi za sve zainteresovane vežbače, ali i brojni izazovi, događaji i druženja.

 

Tim povodom, Coca-Cola sistem u Srbiji od 9. februara do 9. marta ove godine organizuje javni konkurs za Ambasadore Coca-Cola Pokreta za radost–profesore sporta i sportske radnike za vođenje javnih treninga i podučavanje građana o mogućim vežbama u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije.

 Zahvaljujući uspehu prošlogodišnjeg programa, Coca-Cola aktivne zone postale su mesto nastanka brojnih inicijativa, dobre energije, novih dešavanja, pravilne rekreacije i druženja. Angažmanom naših Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, uticali smo na to da profesionalni treneri, profesori fizičke kulture i sportski radnici iz 23 opštine u kojima je program trajao, steknu iskustvo rada u našem sistemu i ostvare dodatnu zaradu. Ove godine želimo da u programu učestvuje svih 40 opština u kojima postoje Coca-Cola aktivne zone.

 

Dokumantacija:

Coca - Cola najava konkursa (.docx)

INVESTIRAJTE U NAŠU OPŠTINU

Velike pogodnosti investitorima

Opština Bačka Palanka se potrudila da stvori povoljne uslove za investiranje u postojeće i otvaranje novih proizvodnih pogona.

Saznajte Više

NARUČITE DOKUMENTA

Iskoristite servis E-uprava

Naručite izvode iz matične knjige i uverenja o državljanstvu elektronskim pomoću servisa "E-uprava" na našem sajtu.

Saznajte Više

TURISTIČKA PONUDA

Posetite našu opštinu

Turistička organizacija opštine Bačka Palanka pripremila je bogatu ponudu kulturnih i prirodnih atrakcija naše opštine.

Saznajte Više

SERVISNE INFORMACIJE

Informacije o radu komunalnih službi

Informacije o radu javnih i komunalnih preduzeća. Isključenjima vode struje i ostalim bitnim podacima za građane privredne subjekte.

Saznajte Više