Danas, 25. septembra 2018. godine, predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica upriličio je prijem za naše kajakaše Stefana Vekića, Strahinju Stefanovića, Marka Dragosavljevića i Milenka Zorića. Prijemu su prisustvovali i Član upravnog odbora Kajakaškog saveza Srbije Čedo Karanović, predsednik Kajak kanu kluba „Tarket“ iz Bačke Palanke Miroslav Rodić, sekretar KKK „Tarket“ Vladimir Perak i direktor USR „Tikvara“ Darko Božović.

 

 

Na Svetskom prvenstvu u Portugalu Vekić je osvojio srebro kao i Stefanović na Svetskom prvenstvu u Bugarskoj. Dragosavljević se ovenčao srebrom na 18. Mediteranskim igrama u Španiji i bronzom u Beogradu na Evropskom prvenstvu, a Zorić se sa Svetskog prvenstva u Španiji vratio sa bronzom na grudima.

Predsednik Šušnica je pohvalio sve uspehe naših kajakaša i naglasio: „ Vi ste naši ambasadori, vaši rezultati su doprineli da se u Bačkoj Palanci radi projekat regatne staze. Prema poslednjim vestima, sa izgradnjom regatne staze, koja će trajati tri godine, počeće se u martu 2020. godine“.

Miroslav Rodić se prisutnima obratio rečima: „Za pedeset godina, koliko postoji kajakaški klub, nikada nismo imali bolju saradnju sa lokalnom samoupravom a pogotovo sa predsednikom opštine. Svaki put nam se javi na telefonski poziv, nastoji da pomogne u rešavanju problema i uvek upriliči prijem nakon svakog uspeha naših kajakaša“.