Predsednik opštine Bačka Palanka, Branislav Šušnica, posetio je u utorak, 17. oktobra 2017. godine, osnovne škole u Tovariševu, Silbašu i Pivnicama i tom prilikom uručio donaciju Vlade AP Vojvodine  i firme „Belmil team“ iz Ade - školske torbe učenicima prvih razreda.

PODELJENE ŠКOLSКE TORBE PRVACIMA

U skladu sa Zaključkom Vlade AP Vojvodine od 4. oktobra 2017. godine, opštini Bačka Palanka donirano je ukupno 94 torbe, 50 za devojčice i 44 za dečake.
Iako je školska godina uveliko počela, prvačići, njihovi učitelji i direktori škola obradovali su se poklonima i zahvalili se predsedniku Opštine na najlepši način - recitacijama i osmesima.

PODELJENE ŠКOLSКE TORBE PRVACIMA

Svečano uručenje donacije predstavnicima 30 opština sa teritorije AP Vojvodine, upriličeno je 11. oktobra 2017. godine u zgradi Vlade AP Vojvodine. 

PODELJENE ŠКOLSКE TORBE PRVACIMA

 Potpredsednik pokrajinske Vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice Mihanj Njilaš tom prilikom predstavnicima lokalnih samouprava uručio je 3000 školskih torbi za prvake, u vrednosti preko deset miliona dinara.