Svečanim otvaranjem koje je upriličeno u petak, 04. novembra 2016. godine, vrtić „Bambi“, poznatiji kao Belo zabavište, ponovo je počeo sa radom posle pet godina pauze. Crvenu vrpcu presekli su predsednik opštine, Branislav Šušnica i direktor PU „Mladost“, Goran Šatara.

VRTIĆ „BAMBI“ POČEO SA RADOM

Vrtić se nalazi u sastavu Ustanove za dnevni boravak dece „Mladost“, a u njegovim potpuno renoviranim prostorijama boraviće stotinu mališana, odnosno četiri vaspitačke grupe.

VRTIĆ „BAMBI“ POČEO SA RADOM

Predsednik opštine, Branislav Šušnica, ovom prilikom je izjavio: „Danas je veliki dan za opštinu Bačka Palanka, veliki dan za svu decu Bačke Palanke. Samim ovim potezom prepolovili smo liste čekanja, ono što je najbitnije za roditelje. Oni koji su nas kritikovali mogli su da urade isto što i mi, ali nisu, a teško će moći da urade ono što planiramo i što ćemo uraditi za našu decu. Za sledeću godinu u planu je da otvorimo vrtiće u Silbašu, Obrovcu i još jedan u Bačkoj Palanci, da više nema liste čekanja na dobrobit dece i roditelja. Otvaranje novih vrtića, veliki su potez za opštinsku vlast, međutim, to smo uspeli onoga trenutka kada je SNS počela da vrši vlast u punom kapacitetu.“

VRTIĆ „BAMBI“ POČEO SA RADOM
U prethodna dva meseca opštinska vlast je otvorila dva vrtića, u Despotovu i Tovariševu.